duitsland
frankrijk
italië
luxemburg
oostenrijk
portugal
spanje
 
rosé wijnen
 
mousserende wijnen
dessertwijnen, aperitief
port
Dacor Wijnen
uw wijnimporteur

home

privacyverklaring

contact en bestellen

wijnproeverijen

wijnklimaatkasten

transportkosten wijnvrienden

Een goede wijn is de touwladder naar de euforie!

PRIVACYVERKLARING

 

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

Dacor Wijnen kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten Dacor Wijnen. Dacor Wijnen verwerkt de volgende persoonsgegevens:

- Uw voor- en achternaam

- Uw adresgegevens

- Uw telefoonnummer

- Uw e-mailadres

 

WAAROM DACOR WIJNEN UW GEGEVENS NODIG HEEFT

Dacor Wijnen verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch  of per e-mail contact met u op te kunnen nemen als u een bestelling doet en/of u wijnaanbiedingen te kunnen sturen.

 

HOE LANG DACOR WIJNEN BEWAART

Dacor Wijnen bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Dacor Wijnen zal uw gegevens vernietigen zodra u dat wenst en u daarvan Dacor Wijnen op de hoogte stelt.

DELEN MET ANDEREN

Dacor Wijnen verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

GOOGLE ANALYTICS

Dacor Wijnen heeft Google geen toestemming gegeven om via de website van Skydome verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

 

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@dacorwijnen.nl
 Dacor Wijnen zal zo snel mogelijk, maar binnen twee weken, op uw verzoek reageren.

 

BEVEILIGEN

Dacor Wijnen neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Dacor Wijnen verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Dacor Wijnen op via info@dacorwijnen.nl

 

Postadres
Dacor Wijnen
KNSM-laan 459

Telefoon: 06 51 95 52 98

Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel:
32057433