Gaillac

Mas de Bicary

Het domein Mas de Bicary ligt in de wijnstreek Zuid-West. Het is een familiebedrijf met 35 ha wijngaarden, gelegen op de eerste hellingen van Gaillac, rechts van de rivier de Tarn. De familieleden van de familie Rouquié zijn onafhankelijke wijnbouwers en beheren het domein al drie generaties. De beste druiven worden geselecteerd voor de verkoop aan particulieren en aan Dacor Wijnen. De overige druiven worden verkocht aan coöperaties.

G1 – Gaillac Rouge 2017 AOC
Druivensoorten: Braucol (ook Fer Savadou genoemd) , Merlot, Cabernet Sauvignon, Duras en Syrah.  De wijn heeft geen houtrijping gehad. Deze wijn kan 8-9 jaar worden bewaard.
Donkerrood, stevig, rijpe tannines in evenwicht met fruitaromas (rood en zwart fruit).

€ 7,50

G2 – Gaillac Rouge Reserve 2015 AOC
Druivensoorten: Braucol, Cabernet Sauvignon, Merlot, Duras en Syrah. De Reserve is van een geselecteerd deel van de oogst en wordt iets langer in de cuves bewaard. Kan makkelijk 10 jaren worden bewaard. De wijn heeft geen houtrijping gehad. Donkerrood, stevig, rijpe tannines in evenwicht met fruitaromas (rood en zwart fruit).

€ 9,50

G3 – Gaillac – Château de Gouzy 2018 AOC

 

Druivensoorten: hoofdzakelijk Braucol, aangevuld met Cabernet Sauvignon en Merlot. Minimaal 18 maanden houtrijping. Goede structuur. Krachtig zwart fruit en specerijen (peper, zoethout, drop) Meer dan 10 jaar houdbaar.

€ 10,75

G5 – Gaillac Blanc Perlé – 2021

Zeer aangename witte wijn, licht koolzuurhoudend.

€ 7,35

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven